Toppers Oktoberfest Kinderfeestje Bierfeest Ballonspecialist Carnaval Halloween Discofeest Feestmaskers Party music DJ Uitnodigingen Zanger Sinterklaasfeest Kerstfeest Party catering
feestartikelen-feestwinkel-fopshop
Feest feestartikelen trouwfeest vrijgezellenfeest kerstfeest feestpartners
Share on Twitter Share on LinkedIn Share on Google Bookmarks Share on Facebook Share on Stumble Upon

Feestartikelen feestwinkel

party

Altijd al eens in een Hummer willen rijden?

Bij elk arrangement met de Hummer H2 wordt er verhard en door de bebouwde kom gereden. Vanaf het 2 uur arrangement wordt er ook over de snelweg gereden. Bij alle arrangementen rij je de gehele tijd zelf. Vanaf het 2 uur arrangement is het mogelijk om meerdere mensen te laten rijden mits van te voren aangegeven. Bij elk arrangement is het mogelijk gratis 2 passagiers mee te nemen mits van te voren aangegeven. Alle arrangementen zijn incl. brandstof, kilometers, begeleiding en BTW. Je kunt kiezen om in de Humvee (Hummer H1) te rijden of in de Hummer HA2

sushi workshop

Ook zo'n fan van de Japanse keuken?

Geen idée hoe je het bereidt? Nu heb je de mogelijkheid om een workshop Sushi maken te volgen. Je leert verschillende soorten sushi te maken. De zelfgemaakte sushi worden tijdens de workshop opgegeten onder het genot van een kopje groene thee en/of Saké. Het samen maken en eten van deze Japanse hapjes is een heel gezellige bezigheid , het geeft een goede sfeer en is bovendien ook nog gezond. De ingrediënten zijn erg gevarieerd zodat er ook vegetarische sushi kunnen worden gemaakt. Na afloop kan iedere deelnemer zijn sushimatje mee naar huis nemen, dit samen met de recepturen.

zelf autoracen

Zelf rijden in een Porsche 911

Rijden op het circuit is voor de meeste mensen een onvergetelijke ervaring, evenals rijden in een Porsche. Bij Bleekemolens Race Planet is dat beide mogelijk. Voel de acceleratie, vertraging en wegligging van een Porsche 911 raceauto op het circuit van Zandvoort. Een unieke belevenis die niet snel vergeten zal worden.

De leukste belevenissen van de BeNeLux

Leuke dag tips op gebied van :

Adrealine en spotief, Beauty en mind, Er op uit, workshops, waterfun, vliegen, Rijden, Fijnproevers, Foto en Kunst en meer leuke dagbesteding tips


vrijgezellenfeest

Dj voor je vrijgezellenfeestje?

dj-boeken

De Kartfabrique in Utrecht staat garant voor een dag vol plezier.

In een oude mengvoederfabriek vind je een racecircuit, een lasergame-arena en een cellencomplex genaamd Prison Island.

Neem plaats achter het stuur van de kart en geef plankgas op het parcours.

Voor de scherpschutters is er een kolossale lasergame-arena met drie verdiepingen.

En voor avonturen- en puzzelliefhebbers is er sinds kort Prison Island, een cellencomplex met 24 cellen waaruit je moet ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels: een mix tussen Fort Boyard en Escape Room dus.

Als je op het einde van de dolle rit honger hebt gekregen, kun je genieten van een buffet of driegangenmenu in Het Ketelhuis.


Uniek vrijgezellenfeest

Zoek jij nog een unieke paintball locatie voor je vrijgezellenfeest? Hier is die! Scoor nu je tickets alvast met 60% korting. Natuurlijk compleet met bunny-hunt!

Wellness belevenissen

Wie echt wil ontspannen tijdens een weekendje weg kan een goede nachtrust aanvullen met een bezoek aan de sauna of een duik in het zwembad. De Bongo Wellnessweekend bevat hotels met wellnessfaciliteiten, waarvan je gebruik kunt maken, inclusief één overnachting en ontbijt.

het beleveniscadeau!

Er is een Bongo cadeaubon voor iedereen, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Met een Bongo cadeaubon laat je de ontvanger zelf kiezen uit tientallen belevenissen en tegelijk geef je iets heel persoonlijks.

Logeren in de natuur!

Voor hem , wellness beach tafel voor twee natuur dagje uit verlengen hip hotel charme whisky cocktails Cultuur familie

Vrijgezellenfeest organiseren? vrijgezellenfeest-mannen of vrijgezellenfeest-vrouwen een vrijgezellenfeestje vriendenfeest vrouwenfeest of mannenfeest kan je in een dagjeuit uitje als vriendendag vriendinnendag regelen. Maak een glamour-fotosessie of eet Sushi, doe een Workshop surfen powerkiten mountainbiken champagneproeverij rally-rijden koe-knuffelen valkerij beauty-Cadeau dinner-cruise  of ga terreinrijden of de sauna in, een slipcursus proeverij proefvliegleswildwaterbaan floating wijnproeverij hammam skieën racen high-tea Eindejaars dj-workshop flight-simulator of neem een massage. Ook blokarting ballonvaart candlelight-cruise vliegvissen oldtimerrijden indoor-skydive of bungeejump maken is een van de mogelijkheden